ORGANISATIES EN BEDRIJVEN

Met Terra Tours biedt u uw collega’s écht iets anders. Bijzondere activiteiten die leuk zijn om te doen en iets positiefs bijdragen aan de samenleving. Daarvoor creëren we een op maat gemaakt activiteitenprogramma dat we met onze Tours en Tools op een verfrissende manier vormgeven en realiseren. We hebben daarvoor alle HR en CSR/MVO expertise in huis. De volgende unieke Tools & Tours kunnen we op maat voor u creëren:

HOE DOEN WE DIT?

Uiteraard zijn uw wensen leidend. Letterlijk en figuurlijk. We luisteren naar wat er speelt en verkennen als het ware het DNA van uw bedrijf. In nauw overleg ontwikkelen we de ideale Tools en Tours, waarmee we uw uitdagingen, problemen of CSR/MVO-beleid vertalen in concrete activiteiten. Door creatief en lateraal te denken, met de buitenwereld & samenleving als klankbord. Terra Tours is in staat om tot nieuwe inzichten en originele activiteiten te komen, die vaak binnen de bedrijfsmuren lastig te realiseren zijn.

 

WAAROM DOEN WE DIT?

 

Omdat we ervaren hebben dat Terra Tours de zakelijke wereld een bijzondere toegevoegde waarde heeft te bieden. We zijn in staat om positieve veranderingen binnen organisaties teweeg te brengen. Dankzij onze frisse blik van buitenaf en onbevangen manier van denken, komen we tot originele invalshoeken en ideeën voor aansprekende thema’s en concrete activiteiten. Waarbij we rekening houden met uw bedrijfscultuur en het feit dat de activiteiten aantrekkelijk moeten zijn voor alle deelnemers. We creëren team spirit, maar zorgen ook voor een positieve invloed op elk individu.

CSR / MVO TOURS

[row] [column size=”1/2″]

Corporate Social Responsibility (CSR) en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zijn cruciale succesfactoren. Klanten, prospects, stakeholders en werknemers kijken bij hun keuzes kritisch of een organisatie iets teruggeeft aan de samenleving. En hoe.

 

Bijvoorbeeld met vrijwilligersprojecten, het beschikbaar stellen van expertise of het financieel steunen van not-profit projecten. Een CSR/MVO Tour dag is dé ideale manier om extra invulling te geven aan jullie CSR/MVO beleid. Door dat op een verfrissende manier zichtbaar en tastbaar te maken.

 

Een verfrissende en doeltreffende manier om de maatschappelijke verantwoordelijkheid van jullie organisatie stevig te verankeren in the hearts and minds. Ideaal voor de eigen medewerkers, maar ook voor (internationale) relaties en potentiële klanten als ideale kennismaking met jullie bedrijf. Daarvoor hebben we alle materialen, creativiteit én expertise in huis.

[/column] [column size=”1/2″]
[/column] [/row]

BEDRIJFSUITJES OP MAAT

[row] [column size=”1/2″]
Met de op maat gemaakte Tours & Tools van Terra Tours creëert u met het grootste gemak een activiteit binnen uw specifieke wensen.
Of u nu een zakelijke of een persoonlijke doelstelling (voor uw team) heeft: Terra Tours bezit de materialen, de creativiteit én de expertise om op een verfrissende en doeltreffende manier met de materie aan de slag te gaan. Of wellicht heeft u  behoefte aan een activiteit binnen bepaalde kaders die voor u belangrijk zijn: Terra Tours maakt het mogelijk.
[/column] [column size=”1/2″]
[/column] [/row]

KERNWAARDEN

[row] [column size=”1/2″]
Jouw organisatie drijft op een aantal belangrijke kernwaarden. Misschien noem je ze core values, organisatiepijlers of drijfveren. Ze zijn verankerd in de bedrijfsvoering en geven de organisatie richting, motivatie en uitstraling.
Terra Tours biedt je de mogelijkheden en tools om die kernwaarden op een originele wijze tot leven te brengen. En zo stevig te verankeren in de gehele organisatie.
Terra Tours creëert rondom jullie kernwaarden een op maat gemaakt activiteitenprogramma, waarmee je aantoont dat de kernwaarden geen loze kreten zijn, maar ook echt in praktijk worden gebracht. Gerichte  actie en resultaat, daar draait het om. Onder professionele begeleiding worden acties uitgevoerd die aansluiten op jullie kernwaarden.
Een Kernwaarden Tour kun je  regelen voor de eigen medewerkers. Maar ook voor (internationale)relaties en potentiële klanten als ideale kennismaking met jullie bedrijf.
[spacer size=”30″] [/column] [column size=”1/2″]
[/column] [/row]

TOOLS & GADGETS

[row] [column size=”1/2″]
Tastbare gadgets of tools vormen een ideale prikkel om over te gaan tot actie. Want ze kunnen met elkaar gedeeld worden. Ook het competitieve element dat ingebouwd kan worden, zet aan tot actie.  Het tool of gadget wordt zo de aanjager die mensen in beweging brengt.
Afhankelijk van  je wensen bedenkt, ontwerpt & realiseert ons team tastbare tools in verschillende vormen en voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld om in te zetten tijdens een bedrijfsevent, een netwerkgelegenheid, of in de loop van een normale werkweek.
Ons team is gespecialiseerd het maken van tastbare ‘gadgets’ of ‘tools’ met een actiecomponent naar wens. Tot welke actie zet u uw team of organisatie graag op een ludieke en doeltreffende manier aan?
[spacer size=”30″] [/column] [column size=”1/2″]
[/column] [/row]
[row][column size=”1/5″]OVER ONS[/column] [column size=”1/5″]ADRES 2e KANTOOR[/column] [column size=”1/5″]ADRES TEAM KANTOOR[/column] [column size=”1/5″]GEGEVENS[/column] [column size=”1/5″]PARTNERS

[/column] [/row] [row] [column size=”1/5″]Terra Tours is de sociale onderneming van Stichting Terra Futura
[/column] [column size=”1/5″]Amstelhoven: Nieuwe herengracht 18
1018DP Amsterdam[/column] [column size=”1/5″]Gespuis: Spuistraat 47A-1
1012 SR Amsterdam[/column] [column size=”1/5″] KVK: 34185358
IBAN: NL09TRIO0390487635
E: info@terratours.nl
T: +31(0)614034299
[/column] [column size=”1/5″] Start Foundation logo in PNG

SE-logo_Left_PMS_Purple

[/column] [/row]

[row][heading size=”4″ align=”left” margin=”0″][/heading][/row]